Rozlehlé závorky s výhledem na lesy a kopce v Austinu, Texas

Tato nádherná rozlehlá rezidence působí jako spousta prostorů, které dokonalým způsobem propojují bujnou krajinu svažitého místa v Texasu. Architektura Matt Fajkus navrhla budovu, vhodně nazvanou dům [Bracketed Space], aby nasákla co nejvíce přirozeného světla a poskytla obytný prostor rodině, která má bydlení v exteriéru.

Dům se nachází na svažitém místě v Austinu, Texas. Dostane se k objetí okolní krajiny a rozostření linky mezi vnitřním a vnějším prostorem. Křídla domu jsou pokryta plochými střechami a jsou spojena zaskleným objemem, který vytváří vizuální spojení mezi přední a zadní částí domu.

Související články: Architekt Miguel Rivera Daylit Residence v Austinu je renovovaný bungalov 1917

Otevřené vnitřní prostory jsou orientovány směrem k nádvoří s nekonečným bazénem s výhledem na kopce a lesy. Cedr, ocel, přírodní štuky, beton a sklo vytváří směs textur a barev.

+ Matt Fajkus Architektura

Fotky od Charlese Davisa Smitha, Prostory a tváře fotografie

Loading...